Sulje
Edellinen

Sulje
Edellinen

Sulje

Valikko
Lahjakortit
0 0 €

Tarjoamme postikulut yli 100 e tilauksiin!

Ps. Huomasitko jo outlet-osaston?

X


Toimitusehdot

Tilaaminen


Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Kun tilaus on tehty, sähköpostiisi tulee vahvistus tilauksen vastaanottamisesta ja toimittamisesta. Jos verkkokaupan tai tilauksen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä meihin sähköpostitse nuppu@nuppuprint.com. Jos jokin tuote on loppunut tai sitä ei muusta syystä pystytä toimittamaan luvatussa ajassa, otamme sinuun yhteyttä välittömästi.


Tilaajan on oltava täysi-ikäinen tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaamiseen.


Jos haluat, voit rekisteröityä kauppaan. Silloin tietoja ei tarvitse syöttää seuraavalla kerralla uudestaan ja pääset tarkastelemaan aiempia tilauksiasi. Tilauksen voi kuitenkin tehdä myös ilman rekisteröitymistä.


Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteen hintaa voidaan poikkeustapauksissa korjata jälkikäteen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe tai hinta on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden.


Kankaamme on tarkoitettu yksityiseen käyttöön, mutta niistä saa valmistaa yksittäiskappaleita tilauksesta. Olethan meihin yhteydessä, jos mietit kankaitamme muuhun kuin omaan käyttöön.


Huomaathan, että kankaiden värisävyt voivat hieman poiketa siitä, miltä kuvat ruudulla näyttävät. Eri näytöt toistavat värejä eri tavoin ja lisäksi eri painoerien välillä voi olla pieniä sävyeroja.  



Maksutavat


Paytrail


www.paytrail.com


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä kuitenkin ensin meihin.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830


Toimittaminen


Postitamme tilaukset 3–5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli haluat jättää tilauksen odottamaan jotain saapuvaa tuotetta, kirjoita viestiksi tieto siitä, mitä tuotetta tilaus odottaa. Tilauksen voi jättää odottamaan kahdeksi viikoksi. Ethän kuitenkaan jätä tilaustasi odottamaan sellaisia tuotteita, joita emme ole erikseen mainostaneet pian saapuviksi.


Voit myös tehdä lisätilauksen aiempaan tilaukseen, jos ensimmäistä tilausta ei ole vielä käsitelty. Valitse jälkimmäisen tilauksen toimitustavaksi tilausten yhdistäminen ja kirjoita lisätiedoksi ensimmäisen tilauksen numero. Lisätilauksen voi tehdä vain silloin, kun alkuperäisen tilauksen toimitustapana on Postipaketti.


Huom! Emme hyvitä jo maksettuja postikuluja.


Ostoskori ehdottaa automaattisesti paketille mahdollisia toimitustapoja ja lisää postikulut tilauksen loppusummaan. Postikuluihin vaikuttavat tilauksen paino ja tilavuus. Ilman postikuluja toimitamme yli 100 €:n tilaukset Suomeen ja Ahvenanmaalle Postipakettina, yli 150 €:n tilaukset Ruotsiin, Tanskaan, Saksaan, Ranskaan ja Baltiaan sekä Kotipakettina Suomeen, yli 200 €:n tilaukset muualle EU:hun ja yli 300 €:n (alv 0) tilaukset muualle maailmaan.


Huomioithan, että jos olet tilannut samaa kangasta yli 5 m:n palan, saatamme lähettää sen kahtena palana kankaassa olevien virheiden tai katkojen vuoksi. Kirjoita lisätietoihin, minkä kokoiset palat haluat, jos asialla on merkitystä.


Postitus Suomeen


Pikkupaketti 4,90 €

Pikkupaketti tulee postin mukana kotiin. Toimitusaika usein pidempi kuin postipaketilla, yleensä noin viikon. 


Postipaketti 6,90 €

Postipaketin voi valita toimitettavaksi joko lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Kun paketti on lähetty, vastaanottaja saa seurantakoodin, jolla paketin kulkua voi seurata.


Kotipaketti 8,90 €

Kotipaketti toimitetaan ovelle. HUOM! Paketin toimitusaika on päivällä, sitä ei ilmoiteta etukäteen eikä sitä voi muuttaa. Jos et ole kotona toimitusaikana, paketti viedään lähimpään postiin.


Postitus ulkomaille

Toimitusmaksu ulkomaille riippuu sekä kohdemaasta että paketin painosta. Kauppa tarjoaa mahdollisia vaihtoehtoja tilausvaiheessa. Vastaanottajan tulee itse maksaa mahdolliset paikalliset verot ja tullimaksut.


Palautus


Valmiilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja, virheettömiä kankaita eikä PDF-kaavoja. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa. Asiakas maksaa palautuksen postikulut.


Ota palautus- ja vaihtotilanteissa meihin yhteyttä sähköpostitse nuppu@nuppuprint.com. Palautuksesta tulee ilmoittaa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ja tilaus tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa ilmoittamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole ilmoitus palauttamisesta. Noutamatta jätetyistä tilauksista perimme Postin palautuskulut 11,50 € sekä 20 € selvittelymaksun.