Sulje
Edellinen

Sulje
Edellinen

Sulje

Valikko
Lahjakortit
0 0 €

Tarjoamme postikulut yli 100 e tilauksiin!

Ps. Huomasitko jo outlet-osaston?

X


Nuppulaiset

Meiltä nuppulaisia on neljä! 


SATU KONTINEN – CREATOR OF THINGS


Satu on palkittu graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka rakastaa kukkia ja kukkien piirtämistä. Hän on toteuttanut luovaa näkemystään lukuisien asiakkaidensa kanssa jo 20 vuoden ajan. Nupun suunnittelijana Satu on voinut päästää rakkautensa kukkien kuvittamista kohtaan täysin valloilleen. Satu on siis se, joka suunnittelee ja piirtää kaikki Nupun kuosit ja loihtii niille värimaailmat. Hän myös vaalii Nupun satumaista brändiä ja kehittää sen tarinaa sanoin ja kuvin niin somessa, Nuppusissa, pakkauksissamme kuin kaikissa tuotteissamme. Kukkien ja keijujen vastapainoksi Satu rakastaa huhkia kuntosalilla ja potkunyrkkeilytatamilla, ja hän hänen tavoitteenaan on tulla aina vain vahvemmaksi.


JENNI SUNDBERG – DIRECTOR OF THINGS


Jenni on koulutukseltaan käsityön- ja äidinkielenopettaja, ja hän vastaa Nupun käytännön toiminnasta. Jenni tietää kaiken oleellisen mekoista ja kankaista – tai jos ei tiedä, hän tietää mistä sen saa selville. Aikaisemmassa päivätyössään käytännön tietokirjojen kustannustoimittajana hänestä kehittyi mestarillinen projektinhallinnan ja viestinnän ammattilainen. Jenni on se, joka pitää Nupun pyörät pyörimässä ja johtaa joukkoamme. Jenni rakastaa hyvää jäätelöä, ja Nupun pakastimesta löytyykin aina Jennin kuratoima valikoima vain ja ainoastaan parhaita jäätelöitä iltapäivien teehetkiä varten.



ELINA NISSINEN – MANAGER OF FABRICS


Elinan näpeissä on Nupun verkkokaupan pyörittäminen. Käytännössä kaikki asiakkaillemme lähtevät tilaukset kulkevat Elinan käsien kautta. Elina on valmistunut tekstiilimuotoilijaksi, ja vapaa-ajallaan hän seuraa aktiivisesti ompelupiirejä, neuloo ja ompelee. Hän rakastaa leipomista, ja Elinan loihtimia reseptejä on ikuistettu myös Nuppusten sivuille. Työhuoneella saamme iloita Elinan leipomista herkuista tämän tästä. Jos jostain voisikin ostaa arkeen lisää ompeluaikaa, Elina sijoittaisi siihen koko rahalla!


OUTI LÄHETKANGAS – TEACHER OF THINGS


Outin työnä on jakaa ompeluoppeja Nupun ompeluliveissä sekä työpajoissa messuilla ja muissa tapahtumissa, jahka aitojen kohtaamisten aika taas koittaa. Hänkin on koulutukseltaan käsityönopettaja sekä vaatetusalan artesaani. Outi on ollut suunnittelemassa ja muokkaamassa monia Nuppusten kaavoja. Ompelutietämyksensä ohella hänellä on taipumusta it-velhouteen, ja Outilla onkin sormensa pelissä Nupun verkkokaupan ja markkinoinnin pyörittämisessä. Outi on organisoimisen mestari, ja supervoimansa avulla hän osaa taikoa suuriakin tavaramääriä mahtumaan pieniin varastotiloihimme.