Sulje
Edellinen

Sulje
Edellinen

Sulje

Valikko
Lahjakortit
0 0 €

Tarjoamme postikulut yli 100 e tilauksiin!

Ps. Huomasitko jo outlet-osaston?

X


Nupun tarina

Mitä teemme?

Nupulla on kolme periaatetta, joita noudatamme kaikessa suunnittelussa: teemme vain kukkia, vain Satua ja vain kaikkea ihanaa. Nupun suunnittelija Satu piirtää kaikki Nupun kuosit, jotka ilmestyvät mallistoittain 2–4 kertaa vuodessa. Jokaiseen mallistoon kuuluu sekä kankaita että paperi- ja kodintuotteita.

Nupun kuoseissa kukkivat Pohjolan kukat, ne samat, joita voimme ihailla luonnossa kulkiessa tai puutarhaa vaaliessa. Me nimittäin uskomme, että ihanimmat kukat ja kuosit eivät suinkaan synny tropiikin innoittamina, vaan juuri näistä aineksista, joiden keskellä me täällä Pohjolassa elämme. Ne ainekset pitää vain nähdä. Kanervankukat vasten syksyn vaaleanharmaata taivasta, tai tuulessa villisti heiluvat lumipallopensaat – voiko sen kauniimpia, onnellisempia hetkiä ollakaan?

Kaikki Nupun tuotteet tuotetaan EU:ssa mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti. Nuppu on myös meidän oma rekisteröity tuotemerkkimme.

Miten kaikki alkoi?

Nuppu on oikeastaan yksi valtava onnenhetki. Nupusta tuli totta, kun Satu ja Jenni avasivat suunsa oikealla hetkellä. Sadun kuvittaman kirjan julkkareissa maaliskuussa 2016 Jenni kysyi Sadulta, miksi Satu ei tee kankaita kuvituksistaan – Jenni oli nimittäin hurahtanut mekkojen ompelemiseen. Satu taas kertoi aina haaveilleensa omasta paperituotemallistosta. Sadun heitto ”Sähän voisit vaikka selvitellä asiaa, jos sulla on joskus aikaa” osoittautui kohtalokkaaksi. Sillä hetkellä unelma alkoi toteutua, ja seuraavana aamuna Jenni lähetti Sadulle viestin ja kertoi löytäneensä mahdollisia kangaspainopaikkoja. Ei kestänyt kauaakaan, kun yritys oli perustettu. Seuraavana syksynä Nupun ensimmäinen mallisto Sydäntalvi näki päivänvalon.

Nyt unelman toteuttamisessa ollaan jo pitkällä, ja Nuppu on auennut joka suuntaan. Kankaat ovat suosittuja ompelijoiden keskuudessa sekä Suomessa että ulkomailla, paperituotteilla on jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Erilaisten yhteistyöprojektien myötä Nupun kuoseja nähdään muidenkin brändien tuotteissa, kuten Havin lautasliinoissa ja Lumoanin vaatteissa.