Sulje

Valikko
0 0 €


Accidental Ideas

Tervetuloa paikkaan, missä sattumanvaraiset ideat kurkottelevat ajatusmaailmasta todellisuuden puolelle. Paikkaan, missä ohitsekiitävät hetket saavat takertua elämään ja muuntua tosiksi, vaikkakin vain pieneksi hetkeksi. Paikkaan, missä vahingoista ja sattumista kasvatetaan puutarhoja – kangaspuutarhoja. 


Tässä paikassa on kuitenkin pieni ‘mutta’.


Kuten kaikki maailman ideat, myös nämä sattumanvaraiset ideat menevät aikanaan ohitse ja lopulta unohtuvat. Kun uusi, sattumasta alkunsa saanut kangaspuutarha on valmis, se on tarjolla vain rajatun ajan. Jos se myydään loppuun, sitä ei tilata enää uudelleen. Kaikki kokoelmamme ovat olemassa vain ohikiitävän hetken, ja sitten ne ovat poissa. Verkkokauppa sulkeutuu, kun kunkin kokoelman oma hetki on mennyt ohitse, ja avautuu uudelleen vasta sitten, kun uusi kokoelma on valmis elämään oman hetkensä.


Hyvien ideoiden tapaan kokoelmamme ilmestyvät maailmaan täysin sattumanvaraisesti. Joskus kokoelmia ilmaantuu vuodessa monta, joskus vain yksi. Mistä sitten voi tietää, milloin seuraava kokoelma on saatavilla? Voi, uskokaa kun sanomme, että huomaatte sen kyllä. Entä mistä voi tietää, milloin kokoelman elinaika lähestyy loppuaan? Seuratkaa meitä somessa niin tiedätte.


Tervetuloa kauniiden sattumien maailmaan.


Facebook: Accidental Ideas


Instagram: Accidental Ideas


#accidentalideas